Cumparaturile pe internet: masuri de securitate

Posted: noiembrie 12, 2010 in Uncategorized

Majoritatea jurnalistilor cauta senzationalul. Aceasta este lumea in care traim astazi. Din evenimente banale nu se poate face o stire. Nu spunem ca stirile ce implica inselaciunea, frauda, hackeri nu sunt adevarate, dar acestea sunt mediatizate in comparatie cu o stire ce ne spune ca un utilizator „X” a facut o tranzactie sigura pe site-ul „Y”…

Atat pe piata traditionala, cat si pe internet, cautam sa cumparam sau sa vindem produse/servicii in mod legal si sa avem certitudinea ca produsele vor ajunge acolo unde trebuie.

Daca este vorba de cumpararea produselor de pe internet, trebuie sa fim foarte atenti de la cine cumparam: furnizorului sa i se verifice in primul rand datele de identificare ale firmei, datele de contact si daca firma respectiva furnizeaza factura, chitanta si certificat de garantie.

Va prezentam un material realizat de Antena 1 despre cumparaturile pe internet:

Dupa cum ati vazut, totul sta in „vigilenta” dumneavoastra. Dupa cum mentionam si mai sus, trebuie sa tineti cont de: datele de identificare ale firmei, datele de contact, descrierea ampla a modului cum se cumpara de pe acel site si de opiniile utilizatorilor (atunci cand este cazul).

Toate comenzile de pe Magazinul de Alarme sunt finalizate cu expeditia in maxim 72 de ore si insotite de certificat de garantie, factura, chitanta. Pentru mai multe detalii accesati pagina Cum cumpar”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s